Deleide selskap


Vartdal Gjenvinning AS

Stensli konsernet eier 50 % av Vartdal Gjenvinning AS. Vartdal Gjenvinning har 4 moderne gjenvinningsanlegg. 3 av anleggene har egen kai. På anlegget i Vartdal har selskapet et fragmenteringsverk for å ta hånd om biler, hvitevarer og kompleks jern. De øvrige anleggene ligger i Ålesund, Florø og Kristiansund.


Tofte Gjenvinning AS

Vi er medeier av Tofte Gjenvinning AS gjennom vårt eierskap i Vartdal Gjenvinning AS. Tofte Gjenvinnings kjernevirksomhet, er mottak, sortering, behandling og salg av metall og stålskrap. Selskapet holder til i Molde.


Sunn-Trans AS

Vi er medeier i Sunn-Trans AS gjennom vårt eierskap i Vartdal Gjenvinning AS. Deres kjernevirksomhet er containertransport og behandling av alle typer avfall.


Norsk Metallfragmentering AS

Vi er medeier i Norsk Metallfragmentering AS i Hunndalen på Gjøvik. Selskapet har et fragmenteringsverk som tar hånd om biler, hvitevarer og kompleks jern og metall.


Metallco EE Norge AS

Vi er medeier i Metallco EE Norge AS (Tidligere Elektrogjenvinning Norge AS) i Hunndalen på Gjøvik. Selskapet har en behandler avtale med RENAS. Kjernevirksomhet er miljøsanering og gjenvinning av EE-avfall. Selskapets hovedkontor er i Hunndalen på Gjøvik.


Elektrogjenvinning Møre AS

Vi er medeier i Elektrogjenvinning Møre AS gjennom vårt eierskap i Elektrogjenvinning Norge AS og Vartdal Gjenvinning AS. Selskapet har en behandler avtale med RENAS. Kjernevirksomhet er miljøsanering og gjenvinning av EE-avfall. Selskapets holder til på Vartdal sammen med Vartdal Gjenvinning AS.


Elektrogjenvinning Romsdal AS

Vi er medeier i Elektrogjenvinning Romsdal AS gjennom vårt eierskap i Elektrogjenvinning Norge AS og Vartdal Gjenvinning AS. Selskapet har en behandler avtale med RENAS. Kjernevirksomhet er miljøsanering og gjenvinning av EE-avfall. Selskapets holder til i Molde sammen med Tofte Gjenvinning AS.


Elektrogjenvinning Midt Norge AS

Vi er medeier i Elektrogjenvinning Midt Norge AS gjennom vårt eierskap i Elektrogjenvinning Norge AS. Selskapet har en behandler avtale med RENAS. Kjernevirksomhet er miljøsanering og gjenvinning av EE-avfall. Selskapets holder til i Trondheim.


HRS Elektroretur AS, tidligere navn Elektrogjenvinning Nord-Norge AS

Vi er medeier i HRS Elektroretur AS gjennom vårt eierskap i Elektrogjenvinning Norge AS. Selskapet har en behandler avtale med RENAS. Kjernevirksomhet er miljøsanering og gjenvinning av EE-avfall. Selskapets holder til i Harstad.


Samarbeidspartnere


Norges Lastebileier Forbund

Bilde av NR logo


Bilde av Renas Logo

 

Telefon: 468 15 000